Hrušky kocky Williams Christ 2,5 kg
Kód: 000440Súvisiaci tovar
Rumový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Jemne drevité a sladké tóny v kombinácii s autentickou a štedrou chuťou poctivého rumu. Sirup...
Škoricový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Lahodná chuť škorice. Sladký a mierne korenistý nádych. Sirup vhodný do kávy, mlieka a...
Bazový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ponúka vyvážený mix sladkých kvetinových tónov čiernej bazy. Skvelý na rýchlu...
Karamelový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Charakteristická chuť karamelu s vyváženými, jemne praženými tónmi. Sirup vhodný do...
Ibištekový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vyvážený mix kyslých kvetinových tónov ibišteka a sladkej ovocnej šťavy z brusníc, bazy a...
Pomarančový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Delikátny, s vyváženou sladkosťou a kyslosťou zrelých pomarančov. Sirup vhodný na prípravu...
Tonic sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1000ml. Ak chcete oživiť svoje výtvory alebo reprodukovať ikonické nápoje, tento...
Podrobný popis
Zloženie: Hrušky, antioxidant: kyselina askorbova, regulátor kyslosti: kyselina citrónová
Skladovať pri teplote -18°C
Doporučená doba spotreby: viď na obale
Balené v: Taliansko
Skladovanie
Pri teplote - 18 C - spotrebovať viď. datum na obale
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.5 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
