Mousse mliečny karamel 55g x 16ks
Kód: 001836Súvisiaci tovar

Mini dezert ovocné, johodové srdiečko

Mousse z bielej čokolády a kokosového pyré s medovým cestom

Karamelový veterník Nezameniteľná klasika, ktorá sa skladá z odpaľovaného cesta, plnené vanilkovo-šľahačkovým a karamelovo-šľahačkovým krémom. Vrch dezertu je poliaty...

Mousse z mliečnej čokolády s insertom z banánového pyré, piškótovým cestom a kokosovou ozdobou

Piškóty savoiardi máčané v káve s krémom mascarpone ozdobené kakaom

Hruškový mini dezert v tvare hrušky.

Medové cesto s lahodnou smotanovo vanilkovou plnkou

Mousse z bielej čokolády a vanilky s karamelovým insertom a piškótovým cestom

Šľahačkové profiterolky. Rozmraziť a servírovať.
Podrobný popis
Bábovka dezert, hlbokomrazená
Zloženie: Piškótová zmes, karamelová pasta, smotana 33% , agar, maslo, cukor, lieskové orechy
Alergény: 1,3,6,7,8
Skladujte pri teplote minimálne -18°C
Rozmrazujte pri teplote 8°C (4 hodiny)
Po rozmrazení uchovávajte pri teplote do 6°C, a spotrebujte do 72 hodín
Po rozmrazení opäť nezmrazujte!
Hmotnosť: 16x 65g/ 1040g
Vyrobené/Distribútor: EagleWings, s.r.o., Lipová 3, 962 31 Sliač
www.royalgastro.sk

Do poznámky napíšte názov torty na ktorú chcete cenovku.

Ponuka na stoly k Vianočným dezertom.

Plagát pred kaviareň, bar alebo akýkoľvek podnik.

Využite Veľkú noc a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.

Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.

Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.

Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.

A5 leták na stôl. Určený na podporu predaja koláčov.

Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.