Mora 10x90g
Kód: 000555Súvisiaci tovar
Ružový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Delikátna aróma a zmyselná príchuť ruží. Skvelý v kombinácii s vínom a sektom, alebo na...
Ginger Beer sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. V korenistej chuti spája citrónové, pikantné tóny a ľahký dotyk šupky citrusov.
Speculoos sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vôňa škorice a chuť karamelu s nádychom korenín.
Perníkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Sirup so silnou vôňou škorice, korenín a zázvoru. Sladká, jemne korenistá chuť. Vhodný najmä do kávy,...
Mandarínkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ovocná chuť čerstvého plodu, sladká a príjemne kyslá dochuť.
Estragónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Aróma sladkých bylín, anízové tóny a autentická chuť paliny dračej.
Sirup s príchuťou ružových grapefruitov z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Podrobný popis
Postup na prípravy receptu:
- Premixujte cca 20 sekúnd a získate 300 ml lahodného džúsu s autentickou chuťou a vôňou čerstvého tropického ovocia.
-
Suroviny
- 90g ovocnej dužiny (mora.)
- 200ml vody
- trstinový cukor/med, podľa chuti
Dodatočné parametre
Kategória: | Exotické dužiny |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky, najviac sa pestuje v Brazílii a Kolumbii. Plody bývajú sfarbené do zelenkasta, žlta či fialova, aromatická dužina nádherne prevonia všetko...
Aromatické ovocie jemnej chuti. Plody sú veľké, zvyknú mať 2 až 4 kg. V Latinskej Amerike sa oddávna používa v prírodnej medicíne. V súčasnosti sa o nej veľa hovorí v súvislosti...
Pochádza zo Strednej Ameriky. Podľa odrody môže tvarom pripomínať citrón či hrušku. V Kolumbii, na Kube, v Mexiku a v Brazílii sa teší veľkej obľube, cenili si ju však už...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.