Mandľový koláč s arašidami a karamelom erl. 950g predkrájaný na 12ks
Kód: 000422Súvisiaci tovar
Bezlepkový Cheesecake s malinami a jemnou vanilkovou chuťou v kontraste s ovocnou polevou kombinuje klasický New York Cheesecake s malinovou polevou.
Bezlepková orechová torta s karamelovým krémom. Bezlepkový korpus z mletých vlašských orechov a ryžovej múky v kombinácii s jemným karamelovým krémom je chuťový zážitok. Torta...
Obľúbený Bezlepkový makovo-slivkový cheesecake na sušienkach. Plnku tvorí výrazná makovo–slivková vrstva a krémová maková plnka so syrom Philadelphia. Dekorovaná je hustým...
Podrobný popis
ZLOŽENIE: Cukor, nugátová smotana (cukor, palmový tuk, repkový olej, LIESKOVÉ ORIEŠKY, SUŠENÉ MLIEČKO, nízkotučné kakao, emulgátor (E322), jedlá soľ) (15%), repkový olej, CELÉ VAJCE, sladené kondenzované CELÉ MLIEKO, ARAŠIDY (7%), voda, kukuričný škrob, glukózový sirup, MANDLE (4%), palmový tuk, SUŠENÉ MLIEKO, LAKTÓZA, MALÝ TUK, predželatínovaná ryžová múka, kypriace látky (E450, E500, E341), emulgátor (E322), modifikovaný škrob, SWEET WHEY PWDER, stabilizátor (E440), jedlá soľ, karamelizovaný cukor. Môže obsahovať iné ORECHY a SÓJU!
Alergény sú v texte vypísané veľkým písmom.
Skladovanie: Tortu po rozmrazení skladujte v chladničke (6-7°C) a spotrebujte do 7 dní! Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Skladovaním a prepravou pri max.-18°C má výrobok trvanlivosť minimálne do: viď bočná záklopka
Dodatočné parametre
Kategória: | Bezlepkové torty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.025 kg |
Škatuľa na zákusky. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.