Hruška dezert 90g x 16ks
Kód: 001834Súvisiaci tovar
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými a voňajúcimi po krémovej káve vyčarí originál taliansku atmosféru.
Karamelovo-arašidová tortička Spojenie sladkého karamelu a slaných orechov tvorí neopísateľnú kombináciu.
Osviežujúci dezert bez mlieka a vajec. Obľúbený čokoládový brownie korpus, ku ktorému vynikajúco ladí chuť kyselkavého lesného ovocia.
Karamelový veterník Nezameniteľná klasika, ktorá sa skladá z odpaľovaného cesta, plnené vanilkovo-šľahačkovým a karamelovo-šľahačkovým krémom. Vrch dezertu je poliaty...
Podrobný popis
Hruška dezert, hlbokomrazená
Zloženie: Zmes na medové cesto, mliečna čokoláda, smotana 33% hruška pyré, biela čokoláda, cukor farbivo E102
Alergény: 1,3,6,7,
Skladujte pri teplote minimálne -18°C
Rozmrazujte pri teplote 8°C (4 hodiny)
Po rozmrazení uchovávajte pri teplote do 6°C, a spotrebujte do 72 hodín
Po rozmrazení opäť nezmrazujte!
Hmotnosť: 16x 95g/ 1520g
Vyrobené/Distribútor: EagleWings, s.r.o., Lipová 3, 962 31 Sliač
www.royalgastro.sk
Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.
Škatuľa na zákusky. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.