Pizza Picante 3x550g
Kód: 002647Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Pizza ostrá ako britva. Pikantná radosť s baranými rohmi a drvenou chilli papričkou.
Návod na prípravu pizze
Nastavit teplotu v peci na 270 °C
Pred pečením pec poriadne rozohriať
Vybrať pizzu z mraziaku, rozbaliť a vložiť do pece
Piecť 6 minút
Potom pizzu o 180 stupňov otočiť
Dopiecť podľa potreby cca 20 sec – 1 min
Po upečení pizzu vložíme na tanier, alebo do krabice a potrieme okraje olivovým olejom, v kterom je roztlačený cesnak.
Potom pizzu rozkrájame na 8 dielov a podávame zákazníkovi.
Detaily
Váha - 550 g
Priemer - 31 cm
Zloženie
paradajky, syr, slanina, klobása, cibuľa, beranie rohy, drvené chilli papričky
Alergény: obilniny obsahujúce lepok, mlieko
Pizzu skladujte v mrazničke pri teplote -18 °C a nižšej.
Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Pri skladovaní obal pizze nesmie byť porušený.
Dodržujte minimálnu trvanlivosť uvedenú na etikete.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené Panini, sendviče, pizza, Mrazená pizza |
---|---|
? Druh pečiva: | Pizza |

Šťavnaté kuracie mäso, skvelé doplnené mixom barbecue omáčky a chedaru. To všetko v chrumkavom kabátiku.

Ručne ťahané cesto, plnené mozzarellou, paradajkami a bazalkou.

Grilovaný ciabatta chlieb plnený opečenými kuracími prsíčkami s goudou a slaninou

Nemrkať a sýýýýr. Táto pizza totiž vždy zmizne žmurknutím oka. Štyri druhy syra sú jednoducho legenda.

Grilovaný ciabatta chlieb plnený Pražskou šunkou & Ementálom

Ručne ťahané cesto, s bylinkovo korenenými kuracími prsiami, plnené syrom, so zníženým obsahom sacharidov.

Grilovaný ciabatta chlieb plnený hovädzou mäsovou zmesou s kečupom a horčicou doplnená plátkami syra čedar.

Tento Marco s voňavou anglickou slaninou a salámou bude váš kamarát na prvý pohľad.

Krehké a voňavé trhané bravčové mäso s pikantnou chuťou jalapena papričky.

Ručne ťahané cesto, plnené množstvom syra, šampiňónov, šunky a kukurice.

Opekaná tortila s kuracim gyrosom a tzatziki

Chrumkavá pšeničná tortila naplnená so šunkou a chedarom
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.