Plnená kapsa slivkovým lekvárom 10x 240g
Kód: 002211Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Zloženie: slivkový extra džem [28,8%] (slivka, cukor, želírovacia látka: pektíny; potravinárska kyselina: kyselina citrónová), PŠENIČNÁ MÚKA* , premix na chlieb bohatý na bielkoviny ( SÓJA [-bielkoviny, -strúhanka , -múka], PŠENICA * [- lepok, -múka, -otruby, -sušené droždie ] , slnečnicové semienka, ľanové semienko, jablková vláknina, jedlá soľ, SEZAMOVÉ SEMIENKA , SLADOVÁ MÚKA* [ JAČMEŇ , RAŽ ], stabilizátor: xantánová guma; zlepšovák múky: kyselina askorbová) , pitná voda, MLIEKO , slnečnicový olej, pekárske droždie, kypriaci prostriedok (objemové látky: difosforečnan sodný, hydrogénuhličitan sodný; PŠENIČNÁ SLADOVÁ MÚKA* , PŠENIČNÁ MÚKA*, emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselín, estery kyseliny mono- a diacetylvínnej s mono- a diglyceridmi mastných kyselín; cukor, PŠENIČNÝ LEPOK* , stabilizátor: guarová guma; protihrudkujúca látka: fosforečnan vápenatý; zlepšováky múky: kyselina askorbová, enzýmy), cukor, kuchynská soľ (soľ, jodid draselný, protihrudkujúca látka: kyanid draselný), stolová kyselina octová
Informácie pre alergikov: alergénne zložky sú medzi zložkami uvedené tučnými VEĽKÝMI PÍSMENAMI. * Obsahuje lepok.
Návrh na prípravu: po vybalení pečieme koláč v rúre predhriatej na 200 °C 6-8 minút do chrumkava.
Skladovanie: v originálnom, neotvorenom obale, skladovať pri teplote do -18 °C.
Po rozmrazení skladujte v chladničke pri teplote 0-5 °C až max. Môže sa konzumovať 1 deň.
Je zakázané znovu zmrazovať rozmrazený výrobok !
Šťavnaté kuracie mäso, skvelé doplnené mixom barbecue omáčky a chedaru. To všetko v chrumkavom kabátiku.
Silná zostava v podaní hermelínu, kukurice, šampiňónov a šunky dozaista poteší vaše chuťové poháriky.
Ručne ťahané cesto, s bylinkovo korenenými kuracími prsiami, plnené syrom, so zníženým obsahom sacharidov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.