Jahody kalibrované (15-25mm) 2,5 kg
Kód: 000733Súvisiaci tovar
Kovový stojan určený pre 1l sirupy 1883 Routin v sklenených fľašiach. Ideálny na uskladnenie sirupov. Šetrí miesto na bare a skvelo upúta pozornosť zákazníkov. Čierna farba s...
Mätový sirup - Mäta zelená z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Prenikavá, čerstvá a chladivá chuť a vôňa mäty. Sirup sa najčastejšie používa na...
Mätový sirup - Mäta ľadová z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Čerstvá mäta s chladivým pohladením.
Mätový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Prenikavá, čerstvá a chladivá chuť a vôňa mäty. Sirup sa najčastejšie používa na ochutenie a...
Ginger Beer sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. V korenistej chuti spája citrónové, pikantné tóny a ľahký dotyk šupky citrusov.
Pina colada sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Exotické tóny kokosu a ananásu, chuť obľúbeného karibského drinku. Sirup vhodný do miešaných nápojov,...
Vanilkový sirup bez cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Nezameniteľný charakter vanilky, bohatý a vynikajúci. Sirup vhodný do kávy, mlieka a veľa iného.
Podrobný popis
Zloženie: Jahody – kaliber 15 -25 mm
Skladovať pri teplote -18°C
Doporučená doba spotreby: viď na obale
Vyrobené a balené v závode:
Balené v: Taliansko
Skladovanie
Pri teplote - 18 C - spotrebovať viď. datum na obale
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené ovocie |
---|---|
Hmotnosť: | 2.5 kg |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.