Bombardino

Vyskúšajte recept na to najlepšie BOMBARDINO.

Náš recept vás očarí výnimočnou chuťou a jednoduchosťou.

bombardino

 

 

14cl   Debic Vanilková omáčka alebo porcia Bombardino 50g


3cl     sirup rum


3cl     brandy


         šľahačka

 

POSTUP (nealko)

1.  V hrnčeku rozmiešame vanilkovú omáčku.

2.  Zahrejeme na teplotu 80 °C. Nesmie vrieť. (na triske lebo sporaku)

3.  Prilejeme rumový sirup

4.  Dozdobíme šľahačkou a škoricou.

 

POSTUP (alko)

1.  V hrnčeku rozmiešame vanilkovú omáčku.

2.  Zahrejeme na teplotu 80 °C. Nesmie vrieť.

3.  Prilejeme brandy. 

4.  Dozdobíme šľahačkou a škoricou.

 play video

Potrebné Produkty

##PRODUCT-WIDGETS-35402##

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz