5 druhov mini lístkových zákuskov 20g/300ks
Kód: 000409Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Zloženie:
voda; múka (PŠENICA); rastlinné oleje a tuky (slnečnicový; palmový; kokosový);
TUŇAN; TUŇIAKA krémová náplň; bravčové mäso; paradajky; lúč; LOSOS; soľ; zemiaky vločky; droždie; bravčová pečeň; škrob dextróza; pokrytie; modifikovaný škrob; paprika;
emulgátor (E471; E472e; lecitíny); korenie; rastlinný proteín (SÓJA); bravčové mäso bravčová masť; odstredené mlieko; MLIEČNE bielkoviny; konzervačné látky (E202; E250);
SÓJOVÁ vláknina; Sušené odstredené mlieko; stabilizátor (E452i; E451; E401; guarová guma); aróma; laktóza (MLIEKO); kyselina (kyselina citrónová); syrový prášok (MLIEKO); farbivo (karotény; E120);
srvátková sušina (MLIEKO); prírodná chuť; extrakt z korenia; antioxidant (E301; E331; E316; kyselina askorbová); dymová aróma; zvýrazňovač chuti (E621);
Pšeničný lepok; MLIEKO sušiny; želírujúce činidlo (E339; E450; E516); zahusťovadlo (guarová guma; E461); SÓJOVÝ proteín; sušené plnotučné MLIEKO; regulátor kyslosti (kyselina citrónová); etyllauroylarginát;
PŠENIČNÉ bielkoviny; enzýmy; SÓJOVÁ múka. Môže obsahovať stopy: LEPOK, SOJA, VAJCIA, RYBY, MANDLE, MLIEKO, LIESKOVE ORECHY
Alergény sú v texte písané veľkým písmom.
Skladovacia teplota max. ‐18°C
Po rozmrazení opäť nezmrazovať.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené pagáče a snacky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.82 kg |
? Spôsob prípravy: | Plne dopečené |
? Typ prevádzky: | Catering |
Základom skvelého hamburgera nie je len mäso, ale aj samotná žemľa. Jemná a nadýchaná briošková žemľa dodá vášmu hamburgeru ešte lepšiu chuť.
Rustikálny softie: S kváskovým cestom a zemiakovými vločkami – optimálna kombinácia softbunu a pečivaspája to najlepšie z oboch. Na povrchu s ľahkou kôrkou, vo vnútri nadýchaný,...
Výhodou tohto 100% upečeného výrobku okrúhleho tvaru je takmer okamžitá možnosť plnenia. Povrch je posypaný sezamovými semienkami.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.