Sirup vianočný punč 5 l
Kód: 000469Súvisiaci tovar
Ibištekový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vyvážený mix kyslých kvetinových tónov ibišteka a sladkej ovocnej šťavy z brusníc, bazy a...
Vanilkový sirup - Francúzska vanilka z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Nezameniteľný charakter vanilky, bohatý a vynikajúci. Sirup vhodný do...
Sirup Horúce korenie z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Hlboké tóny škorice a klinčeka kombinované so zhovievavou vanilkou. Sirup vhodný do kávy,...
Mätový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Prenikavá, čerstvá a chladivá chuť a vôňa mäty. Sirup sa najčastejšie používa na ochutenie a...
Sirup Lieskový oriešok bez cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Intenzívna chuť lieskových orieškov, skvele vyvážená, vynikajúca. Sirup vhodný do kávy,...
Podrobný popis
Sirup s príchuťou vianočný punč na prípravu teplého nápoja. Stačí zaliať horúcou vodou a je pripravený k okamžitej konzumácii.
Zloženie: glukózo-fruktózový sirup, voda, kyselina citrónová, aróma vianočný punč, prírodné farbivo antokyanin.
Návod na prípravu:
Pre deti, ale aj dospelých
1 diel sirupu - vianočný punč
6 dielov vriacej vody
ovocie (čerstvé alebo mrazené)
Pre dospelých
1 diel sirupu - vianočný punč
4 diely vriacej vody
3 diely červeného vína
ovocie (čerstvé alebo mrazené)
Pre dospelých
1 diel sirupu - vianočný punč
4 diely vriacej vody so škoricou a klinčekmi do vína
3 diely rumu
3 diely červeného vína
ovocie - mandarínky a hrozienka
Doporučené riedenie 1:6.
Výživové hodnoty na 100g výrobku
Energetická hodnota 1105 kJ, Tuky 0,0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g, Sacharidy 65,0 g, z toho cukry 65,0 g, Bielkoviny 0,0 g, Soľ 0,0g
Dodatočné parametre
Kategória: | Vianočný punč |
---|---|
Hmotnosť: | 5 kg |
Extrahustý sirup pripravený z macerátu rakytníka, varený tradičnou receptúrou bez pridávania štiav, koncentrátov, konzervantov a kyseliny citrónovej. Vyrobený zo skutočného...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.