Pistácia Ice Cream 1400g predkrájaná na 14 ks
Kód: 002736Súvisiaci tovar
Lotus keksíková krusta zaliata banánovým krémom plným mascarpóne, smotany a banánového pyré zaliate karamelovo smotanovou polevou.
Pistáciový krém s mascarpóne na kruste z maslových keksíkov poliaty bielou čokoládou s pistáciami, zdobený jedlými lupeňmi ruží a pistáciami.
Obľúbený cheesecake oreo z lahodného krému s mascarpóne, smotanou a vanilkou s originál sušienkami OREO doplnený o lahodné mango pyré na povrchu.
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty ríbezľovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
Lahodný smotanovo mascarpónový krém s ovocným pyré mango, dochutený pyré z maracuje na keksíkovej koruste s kokosom a hrozienkami.
Nepečený Kokosový cheesecake je lahodný a ľahký cheesecake s korpusom z orea a cereálnych sušienok. Krémovú vrstvu na korpuse tvorí správny pomer medzi kokosovým mliekom a...
Podrobný popis
Zloženie:
Vajcia, cukor, pšeničná múka, emulgátor E470a, E471, smotana, mascarpone, vanilínový cukor, sladené kondenzované mlieko, pistáciová pasta (pistácie 34%, hnedý cukor, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, pražené karamelizované pistácie), smotana, biela čokoláda( cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, prírodná vanilka) lyofilizované maliny
Alergény: 1,3,6,7,8
Mrazený cukrársky výrobok. Odporúčané použitie: 3-4 hodiny pred konzumáciou vyberte výrobok z mrazničky a nechajte rozmraziť pri +4°C v chladničke.
Potom je produkt pripravený na podávanie.
Po rozmrazení výrobok znovu nezmrazujte! Spotrebujete do: Skladované pri -18°C viď dátum spotreby Skladované pri + 4 °C do 48 hodín
Torta Jogurt - lesné plody Tomu sa hovorí dokonalé spojenie chutí! Jemný kakaový piškótový korpus plnený lahodným jogurtovo-šľahačkovým krémom a kúskami ovocia z lesných...
Osviežujúca torta plná čerstvej mangovej chuti. Jemný a nadýchaný korpus spolu s krémom a uprostred mangové pyré a kúsky manga.
Vanilkový krém s bielou belgickou čokoládou tvorí s višňami fantastickú lahodnú chuť. Vrch je zaliaty višňovým pyré zdobený dekorom z bielej čokolády.
Korpus z tmavého keksíkového cesta plnený krémom Panna Cotta a malinovo-želatínovým preterom.
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty malinami v želatíne.
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty jahodami v želatíne.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.