Figy celé biele 2,5 kg
Kód: 000090Súvisiaci tovar
Ruby Chocolate sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ponúkne čerstvú chuť a špecifickú arómu. Vhodný na ochutenie koktejlov, miešaných...
Speculoos (LOTUS) sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vôňa škorice a chuť karamelu s nádychom korenín.
Sirup s príchuťou ružových grapefruitov z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Citrónový sirup Yuzu z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Yuzu je odroda, ktorá v sebe spája sviežu a horkú chuť citrónov s jemnejšou a sladkou mandarínkou....
Perníkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sirup so silnou vôňou škorice, korenín a zázvoru. Sladká, jemne korenistá chuť. Vhodný najmä...
Melónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sladký, vyzretý, aromatický. Tiež známy ako cantaloupe. Sirup vhodný do limonády, miešaných...
Jahodový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Chuť čerstvých, zrelých a sladkých jahôd. Sirup vhodný aj na každodenné použitie doma, najmä do...
Sirup Červený pomaranč z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Jemný, sladký, s decentnou kyslosťou. Sirup vhodný na prípravu domácej limonády či miešaných...
Podrobný popis
Zloženie:figy
Skladovať pri teplote -18°C
Doporučená doba spotreby: viď na obale
Skladovanie
Pri teplote - 18 C - spotrebovať viď. datum na obale
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.5 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
